EEN BEZOEK AAN SANDER

Op-bezoek-bij-Sander
De afgelopen twee jaar zijn voor iedereen zwaar geweest. CoViD-19 legde de wereld plat en door thuis-isolatie konden we elkaar niet meer zien. Dat er uiteindelijk een vaccin werd ontdekt zorgde ervoor dat de wereld weer een beetje open ging en dat we elkaar weer konden ontmoeten. Hoe fijn was dat? Echter voor Sander, een van onze leden, verliep dit allemaal een beetje anders. Waar het krijgen van een van de CoViD-vaccins voor de meeste van ons juist voor bescherming en dus meer vrijheid zorgde, gebeurde bij hem juist het tegenovergestelde. Na te zijn gevaccineerd met het Janssen vaccin kreeg hij een herseninfarct. Sander behoorde namelijk tot het kleine percentage mensen die bij krijgen van een vaccin ernstige bijwerkingen ondervinden. Zijn leven was in een klap veranderd. Na eerst lange tijd voor zijn leven te hebben gevochten, bleef hij vele problemen ondervinden in het dagelijkse leven. Zo kon hij niet meer werken en erger nog, hij voelde zich langzaam steeds meer en meer in een isolement glijden. 

Als mens en lid van onze club voelden wij natuurlijk mee met alles wat hem overkwam en wilden we hem een hart onder de riem steken. Binnen de club hielden we een geheime inzameling en kochten we een clubvest voor hem. Ook zochten we stiekem contact met Kayleigh, zijn vriendin. In goed overleg met haar besloten we hem op 4 juni 2022 te bezoeken.

Samen met de Titans die bij dit bezoek aanwezig zouden zijn, verzamelden we ons bij Jerry. Hij woont slechts op een half uur afstand van Sander. Toen we vlakbij het huis van Sander waren maakten we samen een foto met onze clubvlag en plaatsten die in onze ledenapp. Later hoorden we van hem dat hij de foto had gezien en deze erg vreemd vond: 'De foto leek wel achter mijn huis genomen.' ;-) En terwijl Sander zich hierover nog aan het verbazen was liepen wij ineens zijn tuin binnen. Wat een verrassing was dat voor hem!

De uren die daar op volgden waren fantastisch. Het werd een mooie middag en ons verrassingsbezoek werd zeer op prijs gesteld. Net als het clubvest dat hij met veel trots aantrok.

Sander, al onze leden wensen jou en je gezin veel gezondheid en geluk toe. Hou vol, maat en weet dat de club altijd voor je klaarstaat.

BOWLEN, ETEN & DRINKEN BIJ PASSE PARTOUT IN APPING...