BOWLEN, ETEN & DRINKEN BIJ PASSE PARTOUT IN APPINGEDAM

event-bowlen

Op 16 april 2022 was het eindelijk zover. Bowlen en eten met de Titans Dutch Legion Beard Club. Wouter en Rob waren als Event crew de aangewezen personen om dit uitje in goede banen te leiden. De vorige event crew hadden het event gepland, maar de uitvoering werd door de nieuwe event crew uitgevoerd.

Rob was nieuw dus voor hem was het een uitgelezen kans om de andere leden te leren kennen. Natuurlijk leverde dit ook wat extra druk op. Falen was geen optie.

Het event werd in Appingedam gehouden wat voor sommige Titans niet om de hoek was. Zo ging Rob eind van de ochtend alvast op weg, zodat hij er ruim op tijd zou zijn. Ook kon hij op deze manier wat van de andere clubleden leren kennen voor het bowlen. Op een terrasje werd er wat gedronken en gegeten. Samen met Gerben, René, Manfred en Fabian werd er samen met Rob flink gelachen en gekletst, waarna de groep rond 17.00 uur richting de locatie ging om te bowlen. Daar voegde Hugo zich bij de groep en ruim twee uur werd er met veel plezier gebowld.

Klik op onderstaande foto om een video impressie te starten

Na het bowlen was de hele groep behoorlijk hongerig, dus werd er gegeten. Ondertussen probeerde René met wat hopeloze pogingen nog een paar dames te versieren.

Rond een uur of acht kwam er een eind aan het event. Een enkeling bleef nog wat na borrelen, maar toen was de meet dan toch echt voorbij. De Event crew had het allemaal fantastisch geregeld en Rob had zijn vuurdoop overleefd en liet achteraf weten trots te zijn om lid te zijn van deze mooie club van kerels met baarden.

EEN BEZOEK AAN SANDER